WIJ LATEN DIGITALE TEAMS GROEIEN

Digital Professionals zijn onmisbaar voor het laten groeien van je team. Met de juiste persoonlijkheid en kennis kunnen deze specialisten en managers je team naar een hoger niveau tillen.

Wij bouwen ons netwerk daarom met de beste digitale specialisten en managers en verbinden ze. Met onze kennis en ervaring weten we precies welke specialist een team nodig heeft om sterker te worden. Zo kunnen onze opdrachtgevers hun digital marketing & e-commerce plannen waarmaken.

DRIE BELOFTEN

personal

PERSOONLIJK

Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Wij zijn kenners op het gebied van digitale specialismen, daarnaast vinden wij het belangrijk mensen en bedrijfsculturen te doorgronden. Door waarden en persoonlijke drijfveren goed te matchen is het leuk om mensen te verbinden en ontstaat er een goede samenwerking. Daarom zijn wij voor, tijdens en na een opdracht zeer betrokken.

graph

MEETBAAR

Een gestructureerd interview geeft inzichten. Ook onderzoeken wij behaalde resultaten in eerdere functies of opdrachten. Hierbij gaat het om referentie checks en conversies. Wij brengen de persoonlijkheid in kaart met een online assessment. Voor executive search procedures is het opzetten van een business case een cruciaal onderdeel van de selectie.

bulb

INZICHT

Wij bieden inzicht in de persoonlijke ontwikkeling van onze kandidaten/freelancers, daarnaast delen wij ook digitale kennis en bieden wij een netwerk. Dit doen we door het delen van content zoals blogs en video’s. Daarbij vinden wij het belangrijk om een persoonlijke toegevoegde waarde te bieden en mensen samen te brengen om kennis te delen. Wij organiseren daarom interim-lunches en jaarlijks een digital leaders seminar.

NETWORKLINK TEAM

Gijs Mul - Networklink

Managing Partner

Gijs is oprecht nieuwsgierig in mensen hun intrinsieke motivatie en haalt plezier uit het maken van de beste verbindingen tussen…

Lees meer
Haico de Kroon - Networklink

Partner Executive Search

Haico is een ervaren headhunter voor senior- en managementrollen in digital marketing & e-commerce. Hij combineert zijn achtergrond in digital…

Lees meer
Lorraine den Bieman - Networklink

Partner Interim

Lorraine is de afgelopen jaren werkzaam geweest bij onder andere Sanoma, PostNL, bol.com en Hearst Magazines, altijd met een focus…

Lees meer
Judith Roozen - Networklink

Office Manager

Judith Roosen is open en betrokken. Zij heeft jarenlange ervaring in functies waarbij de interactie met mensen een key factor…

Lees meer
Charlotte

Kandidaten Consultant

Met haar leergierige blik op digitale innovatie en haar enthousiaste, vrolijke karakter gaat Charlotte geen uitdaging uit de weg.

Lees meer
Sidney Baron - Networklink

Sidney werkt bij Networklink aan de content en houdt zich bezig met de search naar nieuwe kandidaten. Ze is erg…

Lees meer