Getting digital done.

Wij helpen digitaal te groeien.

De vraag naar interim digital professionals blijft toenemen. Opdrachtgevers zijn steeds meer moeite en tijd kwijt om geschikte interim professionals te vinden, vooral voor specifieke digitale vraagstukken op korte termijn. Hoe kom je erachter of een professional daadwerkelijk een match is met jouw team op het gebied van kennis en competenties? Hoe ga je mee in een snel veranderende digitale wereld?

Door ons exclusieve netwerk van interim digital professionals kunnen wij snel schakelen en opdrachtgevers verbinden met de beste kandidaten in de markt. We dichten het gat tussen strategie, techniek en marketing door digitale specialisten en managers te plaatsen die zorgen voor concrete innovatie en executie. Wij hechten veel belang aan het zorgvuldig matchen van een kandidaat aan de opdrachtgever. Gedurende de selectieprocedure houden wij ons sterk aan onze drie beloften: persoonlijk verbinden, select netwerk en het zijn van een groeipartner door onze kennis van de laatste innovaties op het gebied van digital en interim.

Wie kun je vinden in ons netwerk?

Wij hebben een select netwerk gebaseerd op diverse specialismen en managementkwaliteiten binnen digital marketing en e-commerce. Zo zijn professionals bijvoorbeeld specialist of manager op het gebied van digital marketing, customer journey mapping, marketing automation, SEA, SEO, data analyse, conversion rate optimization, UX, UI en nog veel meer!

Een greep uit onze opdrachten:

Hoe wij werken

Wij benaderen proactief digital professionals waarvan wij weten dat deze de juiste match zijn met ons netwerk en de behoefte, bedrijfscultuur en belangen van onze opdrachtgevers. Bij een specifiek digitaal vraagstuk vanuit de opdrachtgever, dus inkomende opdracht, kunnen wij dan snel contact opnemen met de interim professional die zowel qua werkervaring, competenties alsook persoonskenmerken de beste match is. Aan de hand van meerdere gesprekken stellen wij de juiste kandidaten (max. 2 à 3) voor aan de opdrachtgever, waarna deze de geschikte kandidaten op gesprek laat komen. Na een plaatsing zorgt Networklink voor Wet DBA proof contracten, tijdige facturatie en betaling. We houden intensief contact voor, tijdens en na de opdracht.

Wij staan continu in verbinding met de kandidaten en opdrachtgevers uit ons netwerk en breiden dit netwerk selectief verder uit. Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen en/of onderdeel worden van ons netwerk? Neem contact met ons op.

Let’s get in touch

Ben jij een Digital Interim Professional op zoek naar een nieuwe opdracht, of wil je jouw digitale team uitbreiden? Neem contact met ons op

  085-0290515

Of laat je gegevens achter en we nemen contact met je op

Contactformulier

Bedankt voor je bericht! Het is verzonden.
Er is een fout opgetreden bij het verzenden van je bericht. Probeer het later opnieuw.