WIJ HELPEN DIGITAAL TE GROEIEN

De vraag naar Interim & Executive Search (vast) Digital Professionals in de markt blijft toenemen. Dit betekent dat opdrachtgevers steeds meer moeite en tijd kwijt zijn om geschikte professionals te vinden, vooral voor digitale vraagstukken op korte termijn. Hoe kom je erachter of een professional daadwerkelijk een match kan zijn met jouw team op het gebied van kennis en competenties?

Wij zijn getraind om dit soort vraagstukken op te lossen. Door ons exclusieve netwerk van talentvolle professionals kunnen wij snel schakelen en opdrachtgevers verbinden met de beste match. Hierbij kijken wij naar het belang van zowel de opdrachtgever als de professional. Uit ervaring weten wij namelijk dat goede employer branding, een prettige bedrijfscultuur en duidelijke doelen belangrijk zijn voor zowel vaste medewerkers als interim professionals. Wij leren de professionals doorgrondig kennen door uitgebreide gesprekken, eerdere samenwerkingen en het evalueren van behaalde resultaten.

DRIE BELOFTEN

personal

PERSOONLIJK VERBINDEN

Naast de kennis en ervaring van professionals richten wij ons op het doorgronden van mensen en bedrijfsculturen. Door waarden en persoonlijke drijfveren goed te matchen lukt het om professionals te verbinden en ontstaat er een goede en effectieve samenwerking. Daarom zijn wij voor, tijdens en na een opdracht zeer betrokken en open over onze opdrachten, tarieven en marges.

select-netwerk

SELECT NETWERK

Networklink verbindt opdrachtgevers met de top 10% van de digitale interim professionals om de groeiambities van het bedrijf te realiseren. Dit doen wij aan de hand van een gestructureerd interview en het onderzoeken van behaalde resultaten in eerdere functies of opdrachten, hierbij checken wij ook referenties en conversies. Wij matchen mensen op de bedrijfskenmerken én key functie-eisen.

graph

GROEIPARTNER

Binnen de branches Financiële dienstverlening, Media, Retail en Mobiliteit dichten wij het gat tussen marketing en IT door technologie gedreven digitale specialisten te plaatsen die zorgen voor concrete innovatie en executie. Wij delen én adviseren op het gebied van digitale ontwikkelingen en trends door kennissessies, 1-op-1 advies en via online kanalen met opdrachtgevers en interim professionals.

KOM IN CONTACT

Ben jij een Digital (Interim) Professional op zoek naar een opdracht, of wil jij je digitale team uitbreiden? Bekijk onze opdrachten of sluit je direct aan bij ons netwerk door te bellen met 085-0290515 of onderstaand formulier in te vullen. Wij komen graag met je in contact!

    Ik ben een (interim) Digital ProfessionalIk zoek een Digital Professional

    Digital executive search