Getting digital done.

Zo helpen wij digitaal te laten groeien

De vraag naar digital professionals blijft toenemen. Opdrachtgevers zijn steeds meer moeite en tijd kwijt om geschikte digital professionals te vinden, vooral voor specifieke digitale vraagstukken op korte termijn. Hoe kom je erachter of een professional daadwerkelijk een match is met jouw team op het gebied van kennis en competenties? Hoe ga je mee in een snel veranderende digitale wereld?

Snel kunnen schakelen met de beste digital professionals

Door ons exclusieve netwerk van digital professionals kunnen wij snel schakelen en opdrachtgevers verbinden met de beste kandidaten in de markt. We dichten het gat tussen strategie, techniek en marketing door digitale specialisten en managers te plaatsen die zorgen voor concrete innovatie en executie. Wij hechten veel belang aan het zorgvuldig matchen van een kandidaat aan de opdrachtgever.

De drie kernwaarden die ons onderscheiden

In onze aanpak hebben wij drie kernwaarden die centraal staan:

  • Persoonlijk: wij zien kandidaten altijd voor, tijdens en na de opdracht en het contact is persoonlijk
  • Selectief: wij zijn selectief in wie we opnemen in ons netwerk en wie wij voorstellen aan de opdrachtgever
  • Transparant: wij zijn open over de procedure, tarieven, marges en de gemaakte afspraken

Met deze kernwaarden als uitgangspunt, streven wij naar een duurzame relatie met zowel kandidaat als opdrachtgever.

Ben jij als opdrachtgever op zoek naar een sterke digital professional? Neem contact op met Rick of Gijs.

Een sterk netwerk van specialisten, generalisten en strategen

Wij hebben een select netwerk gebaseerd op diverse specialismen en managementkwaliteiten binnen digital marketing en e-commerce. Zo zijn professionals bijvoorbeeld specialist of manager op het gebied van digital marketing, customer journey mapping, marketing automation, SEA, SEO, data analyse, AI, conversion rate optimization, UX, UI en nog veel meer!

Onderdeel worden van ons netwerk? Wij maken graag persoonlijk kennis met je. Neem contact met ons op.

Onze werkwijze: proactief, snel en secuur

Wij benaderen proactief digital professionals waarvan wij weten dat deze de juiste match zijn met ons netwerk en de behoefte, bedrijfscultuur en belangen van onze opdrachtgevers. Bij een specifiek digitaal vraagstuk vanuit de opdrachtgever, dus inkomende opdracht, kunnen wij dan snel contact opnemen met de interim professional die zowel qua werkervaring, competenties alsook persoonskenmerken de beste match is.

Aan de hand van meerdere gesprekken stellen wij de juiste kandidaten (max. 2 à 3) voor aan de opdrachtgever, waarna deze de geschikte kandidaten op gesprek laat komen. Na een plaatsing zorgt Networklink voor Wet DBA proof contracten, tijdige facturatie en betaling. We houden intensief contact voor, tijdens en na de opdracht.

Wij staan continu in verbinding met de kandidaten en opdrachtgevers uit ons netwerk en breiden dit netwerk selectief verder uit. Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen en/of onderdeel worden van ons netwerk? Neem contact met ons op.

Persoonlijk gesprek kandidaat interim digital professional

Let’s get in touch

Ben jij een Digital Interim Professional op zoek naar een nieuwe opdracht, of wil je jouw digitale team uitbreiden? Neem contact met ons op

  085-0290515

Of laat je gegevens achter, en dan nemen we contact met je op

Contactformulier

Bedankt voor je bericht! Het is verzonden.
Er is een fout opgetreden bij het verzenden van je bericht. Probeer het later opnieuw.