WIJ HELPEN DIGITAAL TE GROEIEN

De vraag naar interim & vaste Digital Professionals blijft toenemen. Dit betekent dat opdrachtgevers steeds meer moeite en tijd kwijt zijn om geschikte professionals te vinden, vooral voor digitale vraagstukken op korte termijn. Hoe kom je erachter of een professional daadwerkelijk een match kan zijn met jouw team op het gebied van kennis en competenties?

Wij zijn getraind om dit soort vraagstukken op te lossen. Door ons exclusieve netwerk van talentvolle professionals kunnen wij snel schakelen en opdrachtgevers verbinden met de beste kandidaten. Hierbij kijken wij naar het belang van zowel de opdrachtgever als de professional. Uit ervaring weten wij namelijk dat goede employer branding, een prettige bedrijfscultuur en duidelijke doelen belangrijk zijn voor zowel vaste medewerkers als interim professionals. Wij leren de professionals doorgrondig kennen door uitgebreide gesprekken, eerdere samenwerkingen en het evalueren van behaalde resultaten.

networklink-interim-vast-search-aanpak

KOM IN CONTACT

Ben jij een Digital (Interim) Professional op zoek naar een opdracht, of wil jij je digitale team uitbreiden? Bekijk onze opdrachten of sluit je direct aan bij ons netwerk door te bellen met 085-0290515 of onderstaand formulier in te vullen. Wij komen graag met je in contact!

    Ik ben een (interim) Digital ProfessionalIk zoek een Digital Professional

    Digital executive search