Wordt jij ook zo blij van dat lentezonnetje en de geur van de bloemen die weer gaan bloeien? Wij ook!

Alhoewel wij inmiddels helemaal gewend zijn aan de persoonlijke ontmoetingen met kandidaten en opdrachtgevers via Zoom, Teams of Google Meet, vinden wij het toch belangrijk af en toe naar buiten te gaan om de beentjes te strekken, juist in deze tijd. Daarom doen regelmatig een wandeling in de buurt, uiteraard volledig corona-proof en onder het genot van een koffie. Wij nemen je mee langs onze favoriete go-to wandel spots vanaf ons kantoor. Loop jij een blokje met ons mee?

[fusion_map api_type=”” embed_address=”Wagenweg 66, 2012 NG Haarlem” embed_map_type=”roadmap” address=”Wagenweg 66, 2012 NG Haarlem” type=”roadmap” width=”” height=”” zoom=”14″ scrollwheel=”yes” scale=”yes” zoom_pancontrol=”yes” animation=”no” popup=”yes” map_style=”default” overlay_color=”” static_map_color=”” infobox_content=”” infobox=”default” infobox_text_color=”” infobox_background_color=”” icon=”” icon_static=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]

Stop 1. Networklink Office

Start de wandeling bij het Networklink kantoor, een mooi historisch pand aan de Wagenweg 66. Afgesproken met onze consultant? Dan ontmoeten wij je graag voor de deur en binnenkort hopelijk binnen in ons gezellige kantoor!

Stop 2. Lunchroom SAAR

De horeca heeft het zeker niet makkelijk, steun onze favoriete koffie en lunch spot met een take-away koffie, thee, verse sap of wat lekkers. En zodra het weer mag nemen we plaats aan een tafeltje voor een goed gesprek en kop koffie.

Stop 3. Frederikspark

Wandel verder door dit mooie stadspark of gooi je kleedje uit om te picknicken. Leuk weetje! Dit park is het oudste villapark van Haarlem en heette vóór 1847 “Princessetuin”.

Stop 4. Theehuis de Haarlemmerhout

Dit theehuis draait, ook tijdens de lockdown, op volle toeren en is voor ons onmisbaar tijdens de wandeling. Zij verwelkomen je graag iedere dag vanaf 09:30u voor de lekkerste koffies en theeën, maar ook voor vers gemaakte soepen en broodjes.

Stop 5. Aan de waterkant; Spaarne

Vanuit het Frederikspark loop je zo de Oosterhoutlaan in, waar meerdere bankjes uitzicht bieden op het prachtige Spaarne. Kun je daar in alle rust je kopje koffie of thee opdrinken!

Stop 6. Kinderboerderij de Houthoeve

Als je vanaf de Oosterhoutlaan het Frederikspark weer in gaat, dan loop je tegen Kinderboerderij de Houthoeve aan. Natuur in de stad met verschillende dieren om te bewonderen.

Stop 7. Restaurant De PlekK

Als laatste stop een leuke bistro met een sfeervolle uitstraling en uitzicht op het historische stadsbos. Zij zijn iedere dag geopend tussen 12:00 en 20:00u voor take away en coffee to go. Goede afsluiter!

Kennismaken?

Wij staan altijd open om kennis te maken met nieuwe (interim) digital professionals, specifiek in de richting van e-commerce en data analyse. Ben of ken jij iemand die aansluit bij onze opdrachten en opdrachtgevers?

Stuur een cv door naar Charlotte en wie weet doen wij binnenkort deze wandeling! – charlottevanhaaster@networklink.nl