VASTE OPDRACHTEN

Het vinden van de juiste kandidaat voor een vaste positie in de schaarse markt van digital marketing en ecommerce is vaak tijdrovend. Net als bij de interim search hechten wij veel belang aan de juiste kennis, persoonlijke drijfveren en match met de toekomstige bedrijfscultuur en doelstellingen. In samenwerking met de opdrachtgever stellen wij een long list samen. De best passende kandidaten zullen wij discreet benaderen en uitnodigen voor een persoonlijke kennismaking. We maken hierbij gebruik van een gestructureerd interview zodat we het meest objectief kunnen beoordelen. Dit is een nauwkeurige selectie en gebaseerd op onze drie beloften: persoonlijk verbinden, select netwerken en het zijn van een groeipartner. Wij verbinden alleen de juiste kandidaten als wij er zeker van zijn dat de belangen matchen met die van de opdrachtgever.

CONTACT

HOE WIJ WERKEN

 • GESPREKKEN

  Na een telefonische screening worden potentiële kandidaten uitgenodigd op gesprek bij ons op kantoor. In het gesprek wordt aandacht gegeven aan de inhoudelijke werkervaring, competenties, persoons- en gedragskenmerken, maar ook wordt er gekeken of er een cultuurmatch verwacht kan worden tussen de kandidaat en opdrachtgever. Daarnaast worden de behaalde resultaten doorgenomen om te evalueren of de kandidaat voldoende ervaring heeft.

 • INTRODUCTIE

  Vervolgens introduceren wij de kandidaat aan de opdrachtgever, met een bijbehorend kandidaat-profiel. In dit profiel staat informatie zoals de werkervaring, persoonlijke bijzonderheden en ook aandachtspunten en aanbevelingen. Dit is voor de opdrachtgever erg overzichtelijk en is een goede voorbereiding voor het gesprek met de kandidaat. Bovendien wordt er in dit kandidaat-profiel een duidelijke schets gemaakt van de arbeidsvoorwaarden, zodat beide partijen op de hoogte zijn van de wensen en verwachtingen van de kandidaat.

 • VOORTGANG

  Tijdens onze search naar goede kandidaten zullen wij de opdrachtgever updaten over de voortgang. De kandidaten worden na elke gespreksronde met de opdrachtgever geëvalueerd en tijdens de rondes adviseren wij de kandidaat over arbeidsvoorwaarden en assessments. Daarna wordt door de opdrachtgever een definitieve keuze voor de kandidaat gemaakt. Gedurende of bij de afronding van de search worden in overleg met de opdrachtgever en de kandidaat referenties ingewonnen bij huidige of vorige werkgevers.

 • AFRONDING

  Nadat de kandidaat het arbeidscontract heeft ondertekend is de opdracht vervuld. Wij adviseren in een goed onboardingproces en na afloop van iedere procedure evalueren wij het hele traject met de opdrachtgever en de kandidaat.

  Na een periode van 3 maanden maken wij een afspraak met de opdrachtgever/leidinggevende en de geplaatste kandidaat om de eerste periode na indiensttreding te evalueren

FOCUS BRANCHES

Wij zetten onze eigen specialistische kennis in om de juiste Digital Professionals aan te trekken en in te zetten, zo weten wij effectief een digitaal team te laten groeien en innovatie te verwezenlijken. Dit doen wij aan de hand van vier focus branches: retail, media, finance en mobiliteit. Klik gauw verder om meer te leren!

KOM IN CONTACT

Ben jij een Digital (Interim) Professional op zoek naar een opdracht, of wil jij je digitale team uitbreiden? Bekijk onze opdrachten of sluit je direct aan bij ons netwerk door te bellen met 085-0290515 of onderstaand formulier in te vullen. Wij komen graag met je in contact!

  Ik ben een (interim) Digital ProfessionalIk zoek een Digital Professional

  Digital executive search