WIJ KENNEN DE WEG

Onderzoek van Thuiswinkel.org wijst uit dat de vraag naar Digital Professionals in de markt blijft toenemen. Dit betekent dat opdrachtgevers steeds meer moeite en tijd kwijt zijn om geschikte professionals te vinden Uit ervaring weten wij dat goede employer branding, een prettige bedrijfscultuur en belangrijke doelen van groot belang zijn voor werknemers, zowel voor vaste werknemers als voor interim professionals. Ook merken we dat het voor organisaties in de praktijk vaak lastig is om onderscheid te maken in de kwaliteit van digital professionals en managers. Want hoe weet je nou of iemand daadwerkelijk de relevante ervaring heeft en of iemand snel kan schakelen en verantwoordelijkheid kan nemen? En welke competenties neemt de professional hiervoor mee?

Wij hebben ervaring en kennen het vakgebied en de arbeidsmarkt op het gebied van digital marketing en e-commerce van binnen en buiten. Wij weten precies hoe we moeten selecteren en welke competenties en ervaringen het beste aansluiten. Wij leren de professionals doorgrondig kennen door uitgebreide gesprekken, eerdere samenwerkingen, het evalueren van behaalde resultaten maar ook maken we gebruik van referenties en zetten wij assessments in.

DRIE BELOFTEN

personal

PERSOONLIJK VERBINDEN

Naast de kennis en ervaring van professionals richten wij ons op het doorgronden van mensen en bedrijfsculturen. Door waarden en persoonlijke drijfveren goed te matchen lukt het om professionals te verbinden en ontstaat er een goede en effectieve samenwerking. Daarom zijn wij voor, tijdens en na een opdracht zeer betrokken en open over onze opdrachten, tarieven en marges.

bulb

SELECT NETWERK

Networklink verbindt opdrachtgevers met de top 10% van de digitale interim professionals om de groeiambities van het bedrijf te realiseren. Dit doen wij aan de hand van een gestructureerd interview en het onderzoeken van behaalde resultaten in eerdere functies of opdrachten, hierbij checken wij ook referenties en conversies. Wij matchen mensen op de bedrijfskenmerken én key functie-eisen.

graph

GROEIPARTNER

Binnen de branches Financiële dienstverlening, Media, Retail en Mobiliteit dichten wij het gat tussen marketing en IT door technologie gedreven digitale specialisten te plaatsen die zorgen voor concrete innovatie en executie. Wij delen én adviseren op het gebied van digitale ontwikkelingen en trends door kennissessies, 1-op-1 advies en via online kanalen met opdrachtgevers en interim professionals.

KOM IN CONTACT

Ben jij een Digital (Interim) Professional op zoek naar een opdracht, of wil jij je digitale team uitbreiden? Bekijk onze opdrachten of sluit je direct aan bij ons netwerk door te bellen met 085-0290515 of onderstaand formulier in te vullen. Wij komen graag met je in contact!

    Digital executive search