Candidate / Recruitment Consultant

 • Per direct
 • Onbepaalde tijd
 • full-time

Ben jij een verbinder met een oprechte belangstelling voor mensen en heb je affiniteit met digital marketing en eCommerce? Heb je zin om mee te bouwen aan innoverende projecten en werk je graag binnen een jong en energiek team? Lees dan snel verder!

Wie wij zijn

Wij zijn Networklink en laten digitale teams groeien. Wat houdt dit precies in? Wij onderhouden een sterk netwerk met digitale (interim) specialisten en managers, om vervolgens de verbinding te maken met bedrijven zoals bol.com, Schiphol, Storytel, Heineken en Otrium. Met de juiste persoonlijkheid en kennis kunnen deze specialisten de digitale vraagstukken van onze opdrachtgevers oplossen. De perfecte match zorgt er uiteindelijk voor dat digitale teams naar een hoger niveau worden getild.

Onze cultuur is informeel, direct en ambitieus. Je komt te werken in ons nieuwe kantoor in de voormalige Koepelgevangenis in Haarlem tussen allemaal andere digital bedrijven (loopafstand van het centraal station). Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Wij presteren als team met humor, aandacht en streven constant naar een nog betere kwaliteit van dienstverlening.

Functie

In verband met de groei van Networklink zijn wij op zoek naar een Candidate Manager / Recruitment Consultant die ons team komt versterken. In deze combi functie pak je de inkomende freelance opdrachten van A tot Z op. Jij zoekt, selecteert en plaatst de beste Interim Digital Professionals bij onze opdrachtgevers. Door jouw persoonlijke aanpak maak je een goede, scherpe selectie van kandidaten op basis van ervaring, behaalde resultaten en eerdere samenwerkingen. Resultaatgerichtheid en persoonlijke aandacht staan bij ons centraal om de juiste match te kunnen maken. Daarnaast werk je samen met je marketing collega aan verschillende marketingprojecten om nog meer in verbinding te staan met ons netwerk. Denk daarbij aan het organiseren van evenementen, bijhouden van social media, het schrijven van blogs en meer!

Jij gaat je bezighouden met..

 • Het inzetten van verschillende kanalen om de juiste kandidaten te vinden, zoals ons eigen netwerk, de website, social media en andere (online-) kanalen;
 • Je doet de eerste screening en selectie van de kandidaten via (video)calls, gesprekken op kantoor, bij de opdrachtgever of op locatie;
 • Het introduceren van kandidaten bij onze opdrachtgevers. Hierin werk je samen met andere (Consultant) collega’s;
 • Het volgen van de laatste trends op het gebied van Digital Marketing/E-commerce, deze insights gebruik je als inspiratiebron voor nieuwe blogs en maandelijkse nieuwsbrieven.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Ochtend

Natuurlijk begin jij je dag met een kop koffie en klets je lekker bij met je collega’s. Ondertussen scroll je door je mailbox en kijk je of er nog taken aan je to-do-list toegevoegd moeten worden. Vervolgens begint de dagelijkse stand-up met het team en worden de lopende opdrachten en te nemen acties besproken. Waar liggen de focuspunten en wie pakt wat op? Na de stand-up heb jij je eerste afspraak of wandeling al staan met een Interim E-mail Marketeer die langskomt voor een kennismakingsgesprek. Na het gesprek ga je verder met de search naar een geschikte kandidaat voor de lopende E-commerce Manager opdracht bij de ANWB. Jij zoekt, benadert en spreekt verschillende kandidaten en probeert uiteindelijk de perfecte match te vinden. Natuurlijk doe je dit niet alleen, maar samen met het team.

Lunch

Tijd voor een break en lunch met het team (als je natuurlijk niet op pad bent)!

Middag

Na een korte wandeling langs het Spaarne in Haarlem ga je vol enthousiasme weer verder. Je gaat op bezoek bij bol.com en hebt afgesproken met de interimmer die jij daar geplaatst hebt. Tijdens de opdracht blijf je namelijk contactpersoon van de interimmer. Gaat alles goed of loopt diegene ergens tegenaan? Hoe is de samenwerking met de manager en het team? Je proeft de sfeer bij bol.com en daardoor kun jij bij toekomstige opdrachten nóg beter inschatten of iemand binnen de cultuur van het bedrijf past. De zoektocht naar de perfecte match gaat je steeds makkelijker af.

Eenmaal terug op kantoor pak jij samen met Charlotte nog wat marketing taken op en brainstormen jullie over het plannen van het volgende evenement. Jullie zijn namelijk van plan om een netwerkborrel te organiseren waarbij alle geplaatste interimmers en een aantal opdrachtgevers samenkomen. Net als je lekker bezig bent met het schrijven van content komt er plots een nieuwe Interim E-mail Marketeer opdracht binnen. Je schuift snel aan bij het intakegesprek met de opdrachtgever en duikt dieper in de opdracht. Had jij vanmorgen niet een sterke kandidaat gesproken? Gelukkig is snel schakelen iets waar jij van houdt! De dag zit erop en samen met het team drink je gezellig een drankje beneden bij de bar.

Wie jij bent

Jij hebt een gedreven, verbindende persoonlijkheid en legt op een natuurlijke manier contact. Daarnaast weet jij van aanpakken, ben je van nature nieuwsgierig en ben je gewend meerdere ballen in de lucht te houden. Je vindt het leuk om mee te bouwen aan een groeiend bedrijf gericht op digitale ontwikkelingen en de ontwikkeling van freelancers.

Daarnaast vragen wij:

 • 0-3 jaar werkervaring;
 • Een afgeronde HBO/WO-opleiding;
 • Goede schriftelijke en verbale communicatievaardigheden in Nederlands (en Engels);
 • Een enthousiaste persoonlijkheid met relativeringsvermogen en humor;
 • Communicatief sterk en in staat zelfstandig relaties op te bouwen;
 • Affiniteit met digital marketing en relatiebeheer

Dit bieden wij

 • 32 of 40-urige werkweek;
 • Een gezellig team, met leuke teamuitjes en borrels;
 • Vertrouwen en verantwoordelijkheid in eigen projecten;
 • Ruimte voor training en persoonlijke ontwikkeling.

Meer weten?

Neem dan contact op met Charlotte!

Charlotte van Haaster

Solliciteer direct

Vul het formulier hieronder in:

Bedankt voor je bericht! Het is verzonden.
Er is een fout opgetreden bij het verzenden van je bericht. Probeer het later opnieuw.

Meer opdrachten

  • Start juli
  • min. 6 mnd

  Wat kan je verwachten? Voor een grote e-commerce partij zijn wij op zoek naar een Interim CRM Campagne ...

  Lees verder
  • Start in juli
  • min. 6 mnd

  Wat kan je verwachten? Voor een grote retail partij in het oosten zijn wij opzoek naar een Interim ...

  Lees verder
  • Vervuld

  Wat kan je verwachten? Voor een groeiende financiële dienstverlener zijn wij op zoek naar een Interim Digital Business ...

  Lees verder