INTERIM OPDRACHTEN

Wij hebben een groot netwerk in interim professionals met diverse specialismen en managementkwaliteiten. Als je op zoek bent naar een digital leader of professional voor een specifiek project kan een interim-oplossing ideaal zijn. Ook bij ziekte of verlof of wanneer een ‘vaste’ vacature moeilijk in te vullen is, kan een freelancer goed ingezet worden. Interimmers kunnen zich goed aanpassen aan hun omgeving en zijn sterk in het doorgronden van de team dynamiek. Met specialistische kennis kunnen zij snel resultaat leveren en nieuwe inzichten geven.

 

Voorbeeld opdrachten:

CONTACT

HOE WIJ WERKEN

Wij benaderen proactief digital professionals waarvan wij weten dat deze de juiste match zijn met ons netwerk en de behoefte, bedrijfscultuur en belangen van onze opdrachtgevers. Bij een specifiek digitaal vraagstuk vanuit de opdrachtgever, dus inkomende opdracht, kunnen wij dan snel contact opnemen met het profiel dat zowel in werkervaring, competenties en persoonskenmerken de beste match is. Aan de hand van meerdere gesprekken stellen wij de juiste kandidaten (max. 2 à 3) voor aan de opdrachtgever, waarna deze de geschikte kandidaten op gesprek laat komen. Na een plaatsing zorgt Networklink voor Wet DBA proof contracten, tijdige facturatie en betaling. We houden intensief contact voor, tijdens en na de opdracht.

FOCUS BRANCHES

Wij zetten onze eigen specialistische kennis in om de juiste Digital Professionals aan te trekken en in te zetten, zo weten wij effectief een digitaal team te laten groeien en innovatie te verwezenlijken. Dit doen wij aan de hand van vier focus branches: retail, media, finance en mobiliteit. Klik gauw verder om meer te leren!

KOM IN CONTACT

Ben jij een Digital (Interim) Professional op zoek naar een opdracht, of wil jij je digitale team uitbreiden? Bekijk onze opdrachten of sluit je direct aan bij ons netwerk door te bellen met 085-0290515 of onderstaand formulier in te vullen. Wij komen graag met je in contact!

    Ik ben een (interim) Digital ProfessionalIk zoek een Digital Professional

    Digital executive search