NETWORKLINK BOUWT MEE AAN MOBILITEIT

Ook in 2020 worden veel nieuwe trends en voorspellingen voortgezet op het gebied van mobiliteit. Met de laatste sociale en economische ontwikkelingen in ons achterhoofd proberen we de oude en nieuwe trends naast elkaar te leggen. De social distancing heeft natuurlijk invloed op de trends binnen het openbaar vervoer, maar brengt ook een versnelling in het zoeken naar alternatieve oplossingen, zoals het anoniem en sneller maken van vervoer.

Nog steeds focussen we op data gedreven oplossingen en juist meer dan ooit willen we inzicht in mensen en voertuigen. In deze whitepaper zoomen we in op het fenomeen van verschillende trends zoals een MaaS (Mobility-as-a-Service) platform en andere duurzame vooruitgangen binnen mobiliteit. Hiermee wil Networklink haar netwerk ook inhoudelijk ondersteunen om  strategisch en tactisch tot de juiste focus te komen en zo efficiënt en effectief groei te realiseren.

Download de paper hieronder!

mobility industry marktkennis mobiliteit

DOWNLOAD DE PAPER!

In deze whitepaper bespreken wij 5 trends op het gebied van mobiliteit, met name hoe digitale innovatie niet meer weg te denken is.